Hari ini, Google Maps sangat bermanfaat untuk semua industri perniagaan. Ia berfungsi sebagai saluran untuk pelanggan dan syarikat perniagaan bertemu. Google Maps memberikan peta & pemandangan jalan bagi lokasi yang dicari dan arah supaya pelanggan sampai ke destinasi.

Anda boleh meneroka dunia dengan melihat peta seperti Google Maps dengan Street View. Ini membolehkan anda meneroka dunia dengan cara anda sendiri. Anda boleh menggunakan Google Maps dengan pelbagai cara, seperti, untuk mencari lokasi, mendapatkan maklumat pelancongan, mengetahui lebih banyak mengenai destinasi anda, atau mencari tempat. Google street view / pandangan 360 darjah membolehkan anda melihat lokasi sebelum anda berada di sana dan kami boleh melakukan perkara yang sama untuk pemandangan 360 dalaman seperti restoran, hotel, pusat membeli-belah, dan lain-lain.

Google Street View - Indoor 360 virtual tour

Anda boleh menggunakan Google street view untuk melihat gambar di jalan (pilih bandar), berjalan maya; pan, putar dan besarkan gambar, terokai pemandangan bandar, mercu tanda, tempat menarik, cari kedai, restoran, taman, hotel, dan banyak lagi. Anda boleh memutar gambar untuk pengalaman 360 darjah. Akhirnya, gunakan anak panah yang disediakan pada gambar untuk memulakan jalan maya ke tempat yang ingin anda lawati di luar atau di dalam bangunan.

Buat Lawatan Maya Anda

Aplikasi pelancongan maya adalah cara terbaik untuk mempamerkan kedai, restoran, hotel, atau bilik pameran anda.

Anda boleh memasukkan Google Street View ke laman web anda dan menonjolkan jenama anda dari pesaing anda yang lain dengan memberikan khalayak ‘perjalanan’ yang sama sepanjang jalan, reka bentuk & pameran dalaman, dan dapat memperbesar dan memperkecilkan setiap peringkat.

Mempunyai aplikasi lawatan maya di laman web anda adalah kaedah terbaik untuk ‘meletakkan penonton dalam gambar’. Ketahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami dapat membantu anda dalam melaksanakan lawatan maya ke laman web anda hari ini!

Virtual tour photography - Dreamit SEO services
Open chat
Hello Good Day ~
How may i assist you ?