Kepentingan Reka Bentuk Laman Web

Untuk pengembangan laman web, reka bentuk laman web adalah perkara pertama yang terlintas dalam fikiran kita.

Sejauh mana pengguna dapat bertindak balas dan tertarik ke laman web anda bergantung pada seberapa baik kita menggabungkan reka bentuk interaktif, susun atur yang sesuai, dan pengalaman pengguna yang baik ke dalam laman web.

Ini adalah kecenderungan asas manusia untuk merasa tertarik dengan perkara-perkara yang indah. Oleh itu, anda mesti memberi perhatian terhadap kepentingan reka bentuk laman web.

Web Design & SEO

Reka Bentuk Laman Web & SEO

Reka bentuk laman web sama pentingnya dengan SEO, tanpa reka bentuk yang bagus & yang menarik orang hanya akan memilih keluar dari laman web anda dan sebagai hasilnya, ianya akan menyebabkan kadar pantulan lebih tinggi dan seterusnya mempengaruhi SEO anda.

Kadar pantulan yang lebih rendah bermaksud bahawa pengguna akan menghabiskan masa yang lama di laman web anda. Tambahan pula, susun atur & reka bentuk laman web yang baik dapat menghasilkan kadar penukaran yang lebih tinggi.

Membina Kepercayaan Melalui Laman Web

Kepercayaan & keyakinan dibina dalam kalangan khalayak ramai melalui laman web anda. Apabila mereka terkesan dengan reka bentuk, susun atur, atau pengalaman pengguna laman web. Reka bentuk web yang baik harus mempunyai beberapa aspek penting.

Tujuan umum laman web adalah untuk menarik pengunjung, menarik perhatian mereka, dan menyampaikan kandungan laman web. Kandungan ini boleh terdiri dari maklumat, blog, produk, sebab untuk membuat laman web pada awalnya.

Strategi reka bentuk yang semakin umum adalah menggunakan reka bentuk minimalis. Iaitu untuk menekankan kandungan dan tujuan laman web dan mengelakkan pengguna daripada terganggu dengan perkara lain.

Responsive web design digital marketing

REKABENTUK LAMAN WEB DENGAN SEO DALAM FIKIRAN

Reka bentuk web yang baik harus mempunyai beberapa aspek utama. Pereka web mesti ingat untuk menyimpan SEO di dalam minda semasa membina laman web. Idea di sebalik SEO adalah membuatnya supaya mesin carian seperti Google, Bing, Yahoo, dan lain-lain dapat mengarahkan pengunjung ke laman web tersebut.

Pengoptimuman enjin carian sangat penting untuk reka bentuk web. Walaupun seseorang mempunyai reka bentuk web yang direka dengan hebat dan dibuat dengan sempurna, ia tidak akan ada gunanya jika tidak ada yang dapat menjumpai laman web ini. Di Dreamit Real Solutions kami berusaha mencapai keseimbangan yang baik antara reka bentuk web dan SEO.

Kata mudahnya, akan selalu berkaitan dengan penjualan. Itulah sebab mengapa perniagaan ingin mempunyai laman web. Kami memberi tumpuan kepada keperluan reka bentuk laman web setiap pelanggan kami. Dan pada akhirnya, kami selalu membawa hasil yang diinginkan.

MENGAPA REKA BENTUK WEB dengan DREAMIT REAL SOLUTIONS?

Dalam Dreamit Real Solutions, pembuat dan pereka web kami mahir dalam seni PEMPROGRAMAN web. Pengaturcaraan web melibatkan pelaksanaan pelbagai bahasa pengaturcaraan web seperti JAVA, PHP, JQUERY, MYSQL. Semua bahasa pengaturcaraan web ini memerlukan individu yang berkemahiran tinggi untuk membuat kod dan mengembangkan program web.

Yang paling penting, pereka web kami akan sentiasa memastikan reka bentuk dan SEO berjalan seiringan. Merancang laman web untuk mesin pencari dengan kod “bersih” yang menggunakan CSS sangat penting untuk membuat kandungan anda diindeks & ditunjukkan di Halaman Hasil Carian Google.

Oleh itu, pastikan anda memilih pereka web yang juga mampu mengekod fungsi & SEO khas yang diingini yang diperlukan oleh laman web baru anda. Bercakap dengan kami sekarang dan lihat bagaimana kami dapat membantu anda!

Open chat
Hello Good Day ~
How may i assist you ?