Reka Bentuk Laman Web

SERVIS

Reka Bentuk Laman Web

Kepentingan Reka Bentuk Laman Web.

Mainkan Video

Untuk pengembangan laman web, reka bentuk laman web adalah perkara pertama yang terlintas dalam fikiran kita.

Sejauh mana pengguna dapat bertindak balas dan tertarik ke laman web anda bergantung pada seberapa baik kita menggabungkan reka bentuk interaktif, susun atur yang sesuai, dan pengalaman pengguna yang baik ke dalam laman web.

Ini adalah kecenderungan asas manusia untuk merasa tertarik dengan perkara-perkara yang indah. Oleh itu, anda mesti memberi perhatian terhadap kepentingan reka bentuk laman web.

Reka Bentuk Laman Web & SEO.

Reka bentuk laman web sama pentingnya dengan SEO, tanpa reka bentuk yang bagus & yang menarik orang hanya akan memilih keluar dari laman web anda dan sebagai hasilnya, ianya akan menyebabkan kadar pantulan lebih tinggi dan seterusnya mempengaruhi SEO anda.

Kadar pantulan yang lebih rendah bermaksud bahawa pengguna akan menghabiskan masa yang lama di laman web anda. Tambahan pula, susun atur & reka bentuk laman web yang baik dapat menghasilkan kadar penukaran yang lebih tinggi.

Membina Kepercayaan Melalui Laman Web.

Kepercayaan & keyakinan dibina dalam kalangan khalayak ramai melalui laman web anda. Apabila mereka terkesan dengan reka bentuk, susun atur, atau pengalaman pengguna laman web. Reka bentuk web yang baik harus mempunyai beberapa aspek penting.

Tujuan umum laman web adalah untuk menarik pengunjung, menarik perhatian mereka, dan menyampaikan kandungan laman web. Kandungan ini boleh terdiri dari maklumat, blog, produk, sebab untuk membuat laman web pada awalnya.

Strategi reka bentuk yang semakin umum adalah menggunakan reka bentuk minimalis. Iaitu untuk menekankan kandungan dan tujuan laman web dan mengelakkan pengguna daripada terganggu dengan perkara lain.

Reka Bentuk Laman Web dengan SEO dalam Fikiran

Reka bentuk web yang baik harus mempunyai beberapa aspek utama. Pereka web mesti ingat untuk menyimpan SEO di dalam minda semasa membina laman web. Idea di sebalik SEO adalah membuatnya supaya mesin carian seperti Google, Bing, Yahoo, dan lain-lain dapat mengarahkan pengunjung ke laman web tersebut.

Pengoptimuman enjin carian sangat penting untuk reka bentuk web. Walaupun seseorang mempunyai reka bentuk web yang direka dengan hebat dan dibuat dengan sempurna, ia tidak akan ada gunanya jika tidak ada yang dapat menjumpai laman web ini. Di Dreamit Real Solutions kami berusaha mencapai keseimbangan yang baik antara reka bentuk web dan SEO.

Kata mudahnya, akan selalu berkaitan dengan penjualan. Itulah sebab mengapa perniagaan ingin mempunyai laman web. Kami memberi tumpuan kepada keperluan reka bentuk laman web setiap pelanggan kami. Dan pada akhirnya, kami selalu membawa hasil yang diinginkan.

kami bekerja keras untuk memenuhi keperluan anda

Mengapa Reka Bentuk Web dengan Dreamit Real Solutions?

Dalam Dreamit Real Solutions, pembuat dan pereka web kami mahir dalam seni PEMPROGRAMAN web. Pengaturcaraan web melibatkan pelaksanaan pelbagai bahasa pengaturcaraan web seperti JAVA, PHP, JQUERY, MYSQL. Semua bahasa pengaturcaraan web ini memerlukan individu yang berkemahiran tinggi untuk membuat kod dan mengembangkan program web.

Yang paling penting, pereka web kami akan sentiasa memastikan reka bentuk dan SEO berjalan seiringan. Merancang laman web untuk mesin pencari dengan kod “bersih” yang menggunakan CSS sangat penting untuk membuat kandungan anda diindeks & ditunjukkan di Halaman Hasil Carian Google.

Oleh itu, pastikan anda memilih pereka web yang juga mampu mengekod fungsi & SEO khas yang diingini yang diperlukan oleh laman web baru anda. 

Bercakap dengan kami sekarang dan lihat bagaimana kami dapat membantu anda!

Soalan Lazim.

Reka bentuk laman web yang dipersembahkan di internet disebut sebagai reka bentuk web. Daripada pembangunan perisian, ia biasanya berkaitan dengan elemen pengalaman pengguna pembangunan laman web. Pereka web ialah seseorang yang bekerja pada rupa, reka bentuk dan, dalam situasi tertentu, kandungan laman web.

Reka bentuk grafik, reka bentuk pengalaman pengguna, reka bentuk antara muka, pengoptimuman enjin carian (SEO) dan penciptaan kandungan adalah semua komponen reka bentuk web yang berfungsi bersama untuk menghasilkan pengalaman keseluruhan laman web. Aspek ini menentukan cara laman web kelihatan, berfungsi dan berfungsi pada peranti yang berbeza.

Kos reka bentuk web berasaskan templat mudah di Malaysia adalah antara RM2,000 dan RM6,000. Reka bentuk laman web yang disesuaikan sepenuhnya, sebaliknya, mungkin berkisar antara RM8,000 hingga RM100,000.

Reka bentuk web yang baik akan menarik perhatian pengguna  dan membawa mereka ke tempat yang anda mahu mereka lihat. Reka bentuk laman web anda mungkin membawa perhatian kepada tawaran eksklusif, menyerlahkan dan membantu pengguna dalam mengenal pasti butang dan ciri interaktif. Semua faktor ini boleh menggalakkan pengguna melakukan tindakan yang anda harapkan.

Laman web yang bagus boleh meningkatkan jualan dan keuntungan syarikat anda. Membina laman web dengan tujuan dan rancangan tertentu boleh membantu anda dalam meningkatkan penglibatan dan jualan, akhirnya membantu anda mengembangkan perniagaan anda. Lebih baik lagi, laman web anda boleh dilihat 24 jam sehari, tujuh hari seminggu, menjadikannya kelebihan pemasaran yang hebat.

Dalam era digital hari ini, perniagaan kecil memerlukan laman web untuk meningkatkan jualan. Tanpa laman web, anda kehilangan sebahagian besar, jika bukan majoriti, bakal pelanggan anda kerana mereka tidak akan dapat menemui apa-apa tentang anda atau tawaran syarikat anda.

Satu perkara yang pasti: aplikasi baharu, platform dan trend media sosial akan sentiasa muncul. Tetapi, tidak kira berapa banyak platform baharu yang diperkenalkan setiap tahun, laman web yang boleh dipercayai sentiasa kekal di pusat. Pertimbangkan cara anda biasanya menemui jenama atau perniagaan baharu yang anda minati.

Open chat
Hello Good Day ~
How may i assist you ?