Why you need a website

Kita semua tahu bahawa laman web adalah salah satu “Alat” yang paling penting untuk perniagaan hari ini! Tetapi apa maksudnya dengan memiliki laman web untuk perniagaan? Dan di sini kami menyenaraikan 8 faedah memiliki laman web untuk perniagaan iaitu:

1. Hadiran Dalam Talian 24/7

Memiliki laman web adalah seperti anda sediakan diri anda sepanjang masa, maksud saya 24/7! Orang boleh mendapatkan perkhidmatan / produk anda bila-bila masa & di mana sahaja!

Benefits of Website - Online Presence 24/7

2. Dapatkan Kredibiliti & Kewibawaan

Dengan memiliki laman web orang lebih yakin dengan perniagaan anda. Perniagaan anda pasti lebih meyakinkan dan kelihatan lebih dipercayai.

Benefits of Website - Gain Credibility & Authority

3. Perluasan Pasaran

Laman web membolehkan anda untuk mensasarkan pasaran yang lebih luas, bahkan di peringkat global! Oleh itu, perniagaan anda tidak lagi terhad kepada kawasan geografi tertentu.

Benefits of Website - Market Expansion

4. Jimat kos

Dengan memiliki laman web bermaksud anda akan mengeluarkan kos yang sedikit untuk percetakan (brosur, risalah, katalog). Pada masa yang sama, anda juga boleh kurang bergantung pada jurujual anda kerana laman web berfungsi untuk anda 24/7 sebagai wakil jualan! Lebih-lebih lagi anda boleh menjalankan perniagaan tanpa kedai / kedai fizikal!

Benefits of Website - Cost Saving

5. Pastikan Pelanggan Anda Mendapat Berita Terkini

Lebih mudah untuk membuat pelanggan anda sentiasa diperbarui dengan produk & perkhidmatan baru anda, Promosi Khas / Acara Akan Datang melalui laman web.

Benefits of Website - Easier to Update Your Audience

6. Jejakan Data

Dengan memiliki laman web, anda akan lebih mudah mengesan prestasi dan statistik perniagaan dan juga mengumpulkan data peribadi pelanggan. Pada penghujung hari, ini memudahkan anda untuk mengikuti pelanggan anda.

Benefits of Website - Data Tracking

7. Kecekapan yang Lebih Baik

Anda dapat kemas kini maklumat dengan segera melalui laman web, dengan kata lain ini bermaksud anda menjimatkan masa dan meningkatkan kecekapan kerja.

Benefits of Website - Better Efficiency

8. Alamat E-mel Diperibadikan

Terakhir, mempunyai laman web bermaksud anda boleh memiliki alamat e-mel yang diperibadikan untuk syarikat, diri sendiri dan pekerja anda. Contoh: john@yourwebsite.com

Benefits of Website - Personalized Email Address

Tinggalkan Balasan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *